Gezonde, krachtige runder-groente-bouillon
Zó maak je wat lekkers van botten: Gezonde, krachtige runder-groente-bouillon Veel mensen gebruiken alleen het vlees van een dier en gooien de botten en organen
Zó maak je wat lekkers van botten: Gezonde, krachtige runder-groente-bouillon Veel mensen gebruiken alleen het vlees van een dier en gooien de botten en organen
Er valt genoeg te beleven bij Vechtdal Hooglanders: Het is moeilijk kiezen uit zóveel leuke dingen! Dennis en ik prijzen ons gelukkig met onze woonplaats.
Een heerlijk recept waarbij je, als je even je ogen dichtdoet, het voorjaar echt proeft! Het is niet moeilijk te maken en optimaal genieten. Naast
Stoofvlees scoort hoog op de lijst met lievelingskostjes in Nederland. Dat is niet zo gek, want je kunt er echt de heerlijkste gerechten mee maken.
De schenkels van onze maandaanbieding zijn zeer geschikt om er een bijzondere maaltijd van te maken. Wat dacht je van deze Ossobuco, volgens het recept
Het BBQ seizoen is al van start gegaan in Nederland en daarom is het de hoogste tijd voor een lekker recept met het natuurvlees van
We merken via de e-mail en onze social media dat mensen nieuwsgierig zijn naar onze runderen. Daarom vertellen we in de blog van vandaag meer
Het slachten van een rund of een varken gebeurde vroeger op de boerderij. Wil je daar meer over weten. Het slachten tegenwoordig is in de basis
De koude maanden komen er weer aan! Niets lekkerder om de dag af te sluiten met een goede stoofschotel. Daarom delen we graag een recept
Marsdijk 8
7736 PL Beerze
0523 – 882 927
info@vechtdalhooglanders.nl
Bestellingen dienen vooraf online, via de mail of telefonisch worden doorgeven.
Maandelijks op de hoogte van nieuwe acties, producten en recepten!