fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vorige slide
Volgende slide

Vechtdal Hooglanders: uw ruime camperplaats dicht bij de Vecht

Boek nu HET plekje voor uw camper bij de Vecht: rust, ruimte (125 m2), natuur en gratis WiFi| Vechtdal Hooglanders, Beerze (Overijssel) | 0523 – 882 927

Mooie, ruime camperplaatsen met modern comfort:

Kom ook slapen bij Vechtdal Hooglanders!

Stel je eens voor: wakker worden op het platteland tussen de natuur. De vogeltjes zingen al, en in de verte hoor je het geloei van een slaperige Schotse Hooglander… Klinkt goed he?

Kom met je camper, caravan, vouwwagen of tent bij Vechtdal Hooglanders langs om gezellig bij ons te overnachten op ons erf. Dat betekent niet alleen rust en natuur, maar ook veel modern comfort:

  • Bij aankomst hoeft u zich niet te melden.
  • Aankomsttijd na 14:00 uur – Vertrektijd vóór 12:00 uur
  • De prijs per overnachting laagseizoen is €20,50 incl. toeristenbelasting. 
  • De prijs per overnachting hoogseizoen is €23,50 incl. toeristenbelasting
  • Caravans en campers zijn gescheiden van elkaar en hebben ieder hun eigen veld
  • Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd.

Plek 1 t/m 14 zijn alleen bedoeld voor campers.

Plek 15 t/m 22 zijn geschikt voor caravans, tenten en vouwwagens.

Camperplaats Plek 1 t/m 14

Kampeerplaats Plek 15 t/m 22

Met 125 m2 per plaats biedt Vechtdal Hooglanders letterlijk en figuurlijk alle ruimte aan jouw vakantieplezier. Je hebt dus veel privacy in en rondom je plaats. Maar als je wilt kun je natuurlijk ook gezellig kletsen met de andere gasten op het erf. Of maak kennis met die heel bijzondere ándere buren: onze imposante maar o zo vriendelijke melkkoeien.

Er valt van alles te beleven op en rond ons erf. Onze boerderij is dan ook fantastisch gelegen: dicht bij de Vecht, met fietsafstand dicht bij de mooie plaatsen Ommen en Hardenberg, Almelo en Zwolle op rij-afstand. En je kunt zó de grens met Duitsland overhoppen voor wat internationale allure aan je vakantie. Lees onze blog voor meer inspiratie.

Reserveer hier voor jouw mooiste overnachtingsplekje vlakbij de Vecht! Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!