Verzendkosten

Dat is handig; je kunt je bestelling in heel Nederland laten bezorgen. De pakketdienst van PostNL verzorgt de bezorging. Bij een bestelling vanaf  €150,-  of meer betaal je bij ons geen verzendkosten. Minimaal bestelbedrag €20,- Voor levering in Nederland betaal je tot 75,-  €12,95 verzendkosten, boven de € 75,- betaal je € 6,95 verzendkosten. Pakketten die zijn besteld voor dinsdagochtend 10:00 uur worden op Woensdag verstuurd en komen de volgende dag aan.

Je kunt je pakket ook laten bezorgen op je werk, of op een speciale PostNL afhaallocatie. Er is altijd wel een afhaalpunt in de buurt. Hier zie je welke locaties er zijn. Het pakket kan daar na 16.00 uur opgehaald worden. Er is wel een legitimatie nodig. Bij bezorging op en PostNL afhaallocatie kan geen datum gekozen worden, dit wordt automatisch de eerstvolgende bezorgdag.

 

Vlees verzenden hoe gaat het in zijn werk

Diepgevroren vlees per post bezorgd krijgen, dat is even wennen. Toch gaat dit perfect omdat we gebruik maken van een isolerende verpakking en droogijs. Het vlees gaat diepgevroren in de isolatiezak en de zak gaat vervolgens in een doos. Op het vlees wordt droogijs geplaatst (-78°C!). Hierdoor blijft het pakket diep bevroren, tot wel 48 uur lang. Deze periode is ruim voldoende om het vlees diepgevroren bij jou op de keukentafel te krijgen.

Per mail krijg je de avond voor je bezorgdag een track en tracecode zodat je het pakket kunt volgen.

Door het droogijs blijft het pakket tot 48 uur bevroren. Zelfs als een pakket onverhoopt een dag vertraging heeft is het vlees nog steeds goed bevroren. Het is wel belangrijk dat er op de bezorgdag, en voor de zekerheid de dag erna iemand thuis is. Als dat lastig is valt er meestal iets te regelen met buren of een instructie aan de pakketbezorger over achterlaten in de garage. Neem bij vertraging altijd even contact met ons op om te overleggen.