fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Op dinsdag voor 16:00 uur besteld, woensdag verzonden
(H)eerlijk vlees uit de natuur!
Vorige slide
Volgende slide

Samenwerkingen

Varkensvlees van boer Lauwrens

We zijn steeds op zoek naar mooie lokale bedrijven die we graag kenbaar maken onder de rest van Nederland. Onlangs kwamen we in contact met boer Lauwrens waar hij op dezelfde manier met zijn varkens omgaat als wij met onze Schotse Hooglanders. Daarom vonden we zijn vlees een mooie toevoeging aan onze webshop!

Lauwrens is een ambitieuze boer. “Ik denk veel na over de toekomst. Er zijn gewoon nog een aantal dingen die ik nog wil verbeteren of verder wil ontwikkelen.” Hij wil graag de uitloop overkappen en wat meer samenwerken met akkerbouwers voor mestplaatsen. “En zo zijn er nog wel een paar dingen meer. En dat is goed! Zo blijf je je bedrijf alleen maar verbeteren.”

Kippenvlees van Veldhoeve Kip

Het duurzame kippenvlees van Veldhoeve Kip is 100% antibiotica vrij en coccidiostatica vrij. Dat zorgt voor een heerlijke eerlijke smaak. Alle kippen krijgen gezond en natuurlijk voer. De kippen groeien op in rust en ruimte waardoor we blije kippen hebben.

In 2019 wonnen zij de Innofood Award. De kip van Veldhoeve Kip staat garant voor de allergezondste en lekkerste kip.

Streekbiertjes van de Vechtdal Brouwerij

Een BBQ met Vechtdal Hooglanders vlees is niet compleet zonder een streekbiertje van Vechtdal Brouwerij. Met passie en liefde worden de biertjes gebrouwen in Dalfsen. Er zijn diverse biertjes ontwikkeld dus er valt genoeg te proeven bij de Vechtdal Brouwerij. Je vindt de biertjes zowel op onze website als in onze boerderijwinkel.

 • Vechtdal IPA
 • Zwarte Water
 • Midwinter Hoorn bier
 • Jan van Dalfsen
 • Kiek Uut
 • Dalfs Blauw
 • Goed Goan
 • Bleke Alie
 • Dame van Dalfsen
 • Vechtdal Blond

Speciaal bier van Strob

Naast de biertjes van de Vechtdal Brouwerij, verkopen wij ook de speciaalbieren van Strob. Een kleine zelfstandige brouwerij uit Bergentheim. Ze verkopen een aantal smaken:

 • Naan – Een fris blondje
 • Fumuka – Fruitig, hoppig en peperpittig bier
 • Ranjo – Barley wine
 • Breur – Soepel, roodkleurig bier
 • Rode koning – Zacht van karakter
 • Van eigen grond – Een fruitig biertje

 

De bieren worden nu nog alleen verkocht in onze boerderijwinkel.

Sappen en jam van Ernie van der Kolk

In onze webshop en boerderijwinkel vind je verschillende soorten sappen en jam. Deze zijn allemaal afkomstig van Ernie van der Kolk. Alles is dus puur natuur zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Mosterd van Antonia’s Mosterd en Delicatessen

Ben je op zoek naar de allerlekkerste mosterd? Dan hoef je niet ver te zoeken. Antonia Mosterd heeft verschillende soorten en smaken ontwikkeld. Van de standaard mosterd tot wat excentriekere smaken. Wij verkopen deze mosterd niet alleen online maar ook in onze boerderijwinkel.

Kruiden en specerijen van Van Beekum

Wil je graag nog wat extra smaak toevoegen aan je vlees of je gerecht? Dan hebben wij diverse kruiden en specerijen van Van Beekum in ons assortiment. Sinds 1908 leveren zij al hoogwaardige kwaliteit specerijen en kruiden.

Bakproducten van Zuster Evie

De producten van Zuster Evie zien er altijd vrolijk en kleurrijk uit. Zuster Evie verkoopt niet alleen bakproducten maar ook diverse soorten thee, koffie en chocolademelk. De producten zijn vooral erg leuk om cadeau te doen.

Aardbeien van Het Neijenhuis

De aarbeien van Het Neijenhuis vind je niet in onze winkel, maar gebruiken we wel voor verse aardbeien bij het BBQ arrangement. We verkopen wel de stoofpeertjes van Het Nijenhuis.

Kaas van het Streekhuus

De kaas van het Streekhuus heeft een heerlijke volle smaak. We verpakken het daarom graag in pakketjes en de kerstpakketten. Het Streekhuus is een fijne winkel met diverse soorten lekkernijen, ga er zeker eens een kijkje nemen!

Bakproducten van Molen de Lelie

Wat is er beter dan bloem van een echte molen? We verkopen daarom diverse soorten bakproducten van Molen de Lelie. In onze boerderijwinkel vind je bijvoorbeeld meel voor pannenkoeken en poffertjes maar ook voor een pizzadeeg.