fbpx
Search
Close this search box.
Op dinsdag voor 16:00 uur besteld, woensdag verzonden
(H)eerlijk vlees uit de natuur!
Previous slide
Next slide

Eventlocatie

Ga jij binnenkort de omgeving van de Vecht verkennen of heb jij het geluk dat je in deze omgeving woont? Of je nu dichtbij woont of van iets verder vandaan komt, de activiteiten van Vechtdal Hooglanders zijn voor iedereen geschikt, zowel voor jong als voor oud! Bekijk hieronder het overzicht van al onze activiteiten en kom meer te weten over onze eventlocatie. 

Iemand anders voor je laten koken of juist zelf experimenteren op onze BBQ? Geniet van ons (h)eerlijke natuurvlees van de Schotse Hooglanders. 

Na een lange dag vol activiteiten kun je zo aanschuiven bij de onze barbeque waar de kooltjes al voor je gloeien. De verse salades en een open bar staan voor je klaar, net als ons topkwaliteit (h)eerlijk vlees, dat je zelf kunt bereiden op open vuur.

Zo kun je onbezorgd bijkletsen met je vrienden, collega’s of familie. Of gewoon even tot rust komen met een goed gevuld bord op schoot en uitzicht op de prachtige Vecht.

Klinkt goed hè? Boek daarom snel een van onze BBQ-arrangementen!

Klik hier voor meer informatie

Heb jij een barbecueër in de familie die wel wat extra uitleg kan gebruiken of ken jij een enthousiasteling die juist alle ins en outs te weten wilt komen? Dan hebben wij goed nieuws, want wij geven BBQ-workshops!

Onder leiding van Kok met Baard beleef je een onvergetelijke culinaire ervaring met een vleugje avontuur! De authentieke aanpak van barbecueën brengt niet alleen heerlijke smaken naar boven, maar ook een geweldige show.

Klik hier voor meer informatie

Wist je dat Hooglanders gesteld zijn op hun privacy? Het is een unicum als je deze prachtige beesten in de natuur spot. Ga samen met Margreeth op avontuur, want zij weet alles over onze Schotse Hooglanders! Kom meer te weten over deze dieren; wat ze eten, hoe ze leven en hoe je het beste met ze om kunt gaan. Sta jij binnenkort oog in oog met ze?

Klik hier voor meer informatie. 

Klootschieten is de activiteit voor grotere groepen! We verdelen de groep tussen de 4 en 6 personen. De route begint voor op de oprit en is zo’n 3 kilometer lang. Strijd tegen elkaar en het team met de minste worpen wint een klein presentje! €9,50 per persoon. 

Leuk om te combineren met onze andere activiteiten of een boerenlunch, maar is tevens los te boeken. 

Midden in de natuur vergaderen onder een tipi tent, met uitzicht op de vecht en het geloei van de koeien op de achtergrond. Daar wordt toch iedereen enthousiast van?!

Ga samen met je team erop uit en ontdek de omgeving van Beerze tijdens een effectieve dag van vergaderen. Maak tijdens de break een wandeling door de mooie omgeving rondom de Vecht en ontspan, zodat je daarna weer met volle concentratie deel kan nemen. 

Klik hier voor meer informatie. 

Laat je onderdompelen in het Verrukkelijk Vechtdal. Een route langs de Smaakmakers in het Vechtdal; van streekproducent tot culinaire smaakadresjes. Kom meer te weten over onze lokale Smaakmakers.

In het Vechtdal zijn er 5 Vechtdal Proefpalen te vinden die allemaal op de locaties van de Smaakmakers staan. Deze Proefpalen zijn interactief en vertellen je op een leuke wijze wat er op die Smaakmakers locatie allemaal te ontdekken valt. Ga op zoek naar de Vechtdal asperge of maak kennis met Timmy het Theeblad bij een theeplantage. Laat je verwennen door de heerlijkste streekgerechten, pluk zelf de mooiste bessen of kom oog in oog te staan met Vechtdal Hooglanders; de afstammelingen van de oeros.

Klik hier voor meer informatie.

Vechtfloat

De activiteit op het water voor jong en oud! Geniet van de rust en ruimte om je heen en maak kennis met de flora en fauna van het mooie Vechtdal. Alle kans dat je ook die indrukwekkende maar vriendelijke reuzen ontmoet: onze Schotse Hooglanders!

Klik hier voor meer informatie. 

Boerenlunch

Geniet vooraf of na een van onze activiteiten van een uitgebreide boerenlunch! Vanaf 15 personen te boeken, €17,50 per persoon.