fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Op dinsdag voor 16:00 uur besteld, woensdag verzonden
(H)eerlijk vlees uit de natuur!
Aanbieding!

Rund VOORDEEL pakket 5 KG

98.00

Beschrijving

Bestaande uit o.a.

– Sucade
– Schenkel
– Saucijsen
– Runderhamburgers
– Rundergehakt
– Tartaar
– Biefstuk
– Stooflappen
– Riblappen
– Braadlappen

De getoonde hoeveelheid stukken vlees op de afbeelding is een indicatie. Bij het samenstellen van het pakket zijn we afhankelijk van de hoeveelheid vlees per soort die de Hooglander geeft. Het kan dus zijn dat u meer kleine stukken ontvangt of juist grotere stukken maar dan minder, maar het gewicht van het pakket blijft hetzelfde.

Duurzaam

De vleespakketten worden van tevoren samengesteld om het dier van kop tot staart te verwaarden en verspilling tegen te gaan. Bij verspilling van vlees wordt tegenwoordig door steeds meer mensen een vraagteken gezet. Er zit tenslotte veel meer vlees aan een koe dan alleen biefstuk. Bovendien getuigt het op zijn minst van respect wanneer je een geslacht dier zo veel mogelijk benut. Wanneer je dit met een beetje gezond verstand combineert met seizoensgebonden koken en het gebruik van lokale producten, dan is de consumptie van vlees ineens stukken duurzamer. Het vlees van onze koeien wordt direct na de slacht diep ingevroren. Zo houden wij de smaak zo optimaal mogelijk.

Kosten

Dit (h)eerlijke vlees is te bestellen in samengestelde pakketten van 10 kilogram of 5 kilogram. Een vleespakket van 10 kilogram kost € 150,00 en een vleespakket van 5 kilogram kost € 80,00. Dit is slechts € 1,75 per maaltijd per persoon. Het vlees is vacuüm verpakt, in tweepersoons porties van ongeveer 250 gram.

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rund VOORDEEL pakket 5 KG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *