fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Op dinsdag voor 16:00 uur besteld, woensdag verzonden
(H)eerlijk vlees uit de natuur!

VET Stoofvlees pakket 6 KG

122.50

Elke week een ‘stoofzondag’

Bestaande uit o.a.

– Braadlappen
– Stooflappen
– Sucadelappen
– Riblappen
– Runderpoulet
– Schenkel
– Stoofpotje 375 gram

Dit pakket staat uit +/- 32 stukken vlees. De getoonde hoeveelheid stukken vlees op de afbeelding is een indicatie. Bij het samenstellen van het pakket zijn we afhankelijk van de hoeveelheid vlees per soort die de Hooglander geeft. Het kan dus zijn dat u meer kleine stukken ontvangt of juist grotere stukken maar dan minder, maar het gewicht van het pakket blijft hetzelfde.

 

Beschrijving

Bevat geen: water, conserveringsmiddelen, gluten, etc. Zoals je al begrijpt is dit puur natuur.

– 100% Grasgevoerd
– Antibiotica-vrij
– Geen groeihormonen
– 365 Dagen per jaar in de wei, nooit binnen
– Geen maïs, geen graan, geen rommel die bijgevoerd wordt
– Laag in Cholesterol
– Rijk aan vitamine A, E en gezonde vetzuren zoals Omega 3 en CLA.

Grasgevoerd vlees

In het mooie Vechtdal werken we samen met staatsbosbeheer. Hier grazen het hele jaar door een kudde Schotse Hooglanders buiten als onderdeel van het natuurlijke beheer. Deze dieren voeren zichzelf en hoeven niet bij te worden gevoerd. Ze krijgen dus geen granen, maïs of andere rommel. Alleen de grassen en kruiden die ze natuurlijk voor hun kiezen krijgen.
Deze runderen zijn van nature oersterk en vitaal. Zo worden ze zelden ziek en kunnen ze in de winter prima voor zichzelf zorgen. Mocht er een hele strenge winter zijn, wat helaas nog maar zelden voorkomt, dan voeren we bij met uitsluitend hooi.

Duurzaam

De vleespakketten worden van tevoren samengesteld om het dier van kop tot staart te verwaarden en verspilling tegen te gaan. Bij verspilling van vlees wordt tegenwoordig door steeds meer mensen een vraagteken gezet. Er zit tenslotte veel meer vlees aan een koe dan alleen biefstuk. Bovendien getuigt het op zijn minst van respect wanneer je een geslacht dier zo veel mogelijk benut. Wanneer je dit met een beetje gezond verstand combineert met seizoensgebonden koken en het gebruik van lokale producten, dan is de consumptie van vlees ineens stukken duurzamer. Het vlees van onze koeien wordt direct na de slacht diep ingevroren. Zo houden wij de smaak zo optimaal mogelijk.

Extra informatie

Gewicht 6 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VET Stoofvlees pakket 6 KG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *