fbpx
Search
Close this search box.
Op dinsdag voor 16:00 uur besteld, woensdag verzonden
(H)eerlijk vlees uit de natuur!

Zomer 2022

[vc_row][vc_column][vc_separator color=”white” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Plannen voor zomer 2022?

[/vc_column_text][vc_column_text]

Als je ons al een langere tijd volgt, dan weet je dat wij moeilijk stil kunnen zitten. Worden nieuwe plannen uitgevoerd dan zijn we in ons hoofd alweer aan het nadenken over het volgende.

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het vullen van onze boerderijwinkel met (h)eerlijke streekproducten, we zijn kanotochten gaan organiseren en hebben diverse samenwerkingen opgestart met lokale bedrijven. Ons doel is om de Vechtstreek op de kaart te zetten, om mensen kennis te laten maken met de mooie natuur hier in Nederland.

Daarom kun je bij ons terecht voor:

  • Een boerderijwinkel gevuld met streekproducten en ons eigen natuurvlees
  • Kanotochten over de Vecht
  • E-boottocht over de Vecht
  • Diverse arrangementen
  • Camperplaatsen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3105″ img_size=”600″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3104″ img_size=”600″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ontdek het Vechtdal

[/vc_column_text][vc_column_text]

Omdat we merken dat de mensen die bij ons langskomen geen genoeg kunnen krijgen van de landelijke omgeving, zijn wij de afgelopen maanden bezig geweest met het opzetten van een eigen camperplaats.

Deze camperplaats is bij ons achter de boerderijwinkel, midden op het platteland tussen onze Hooglanders. Dat klinkt heel erg landelijk maar je hoeft het comfort niet te missen, bij ons krijg je:

  • Gratis WiFi
  • Toiletten en douches met warm en koud water
  • Elektriciteit 16A

Met 150 m2 per camperplaats biedt Vechtdal Hooglanders letterlijk en figuurlijk alle ruimte aan jouw vakantieplezier.

Je hebt dus veel privacy in en rondom je camper. Maar als je wilt kun je natuurlijk ook gezellig kletsen met de andere gasten op het erf. Of maak kennis met die heel bijzondere ándere buren: onze imposante maar o zo vriendelijke Schotse Hooglanders.

Er valt van alles te beleven op en rond ons erf. Onze boerderij is dan ook fantastisch gelegen: aan de Vecht, met het mooie plaatsje Ommen vlakbij, Almelo en Zwolle op rij-afstand. En je kunt zó de grens met Duitsland overhoppen voor wat internationale allure aan je vakantie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Delen?