fbpx
Search
Close this search box.
Op dinsdag voor 16:00 uur besteld, woensdag verzonden
(H)eerlijk vlees uit de natuur!
Previous slide
Next slide

Uniek vergaderen

Als je moest kiezen tussen vergaderen in een muf gebouw met grijzen meubels, vloerbedekking en witte muren of midden in de natuur onder een tipi tent, de vogeltjes horen fluiten en op een steenworp afstand van de Hooglanders zijn. Wat zou jij dan kiezen?

Het is niet alleen een spraakmakende beleving, het is ook nog eens goed om mensen actief deel te laten nemen aan een vergadering! Je staat meer aan, bent gemotiveerd en geniet! Maak tijdens de break een wandeling door de mooie omgeving rondom de Vecht en ontspan, zodat je daarna weer met volle concentratie deel kan nemen. Neem een kijkje in het leven van de Schotse Hooglanders of sluit af met een overheerlijk BBQ met natuurvlees!

Voorzieningen & Kosten

  • Huren van de vergaderlocatie per dagdeel €150,-
  • Huren van de vergaderlocatie per dag €200,-
  • Koffie/thee/water €7,50
  • Luncharrangement bij te boeken (Boerenlunch €17,50 p.p.)
  • Minimaal 15 personen
  • Beamer is aanwezig
 
Legertent of tipi tent
Legertent: tot maximaal 15 mensen binnen, bij mooi weer 20 personen.
Tipi tent: maximaal 55 personen

Boerenlunch

Geniet vooraf of na een van onze activiteiten van een uitgebreide boerenlunch! Vanaf 15 personen te boeken, €17,50 per persoon. 

Leuk om te combineren met:

BBQ Arrangementen

Na een intensieve dag vergaderen of het volgen van een cursus gaat er niets boven een goed gevuld bord! Tijdens onze BBQ Arrangementen proef je (h)eerlijk vlees uit de natuur. De optimale beleving om je dag gezamenlijk af te sluiten en nog even bij te kunnen kletsen. 

Excursie Hooglanders

Neem even een pauze van de serieuze gesprekken en de breinbrekers en ga de natuur in! Kom oog in oog te staan met de Schotse Hooglanders en laat Margreeth je alles vertellen over deze prachtige dieren. Een mooie ervaring die je met je team kan delen. 

Klootschieten

Wil jij werken aan teambuilding? Dan is klootschieten de activiteit voor jouw werknemers! Tijdens klootschieten spel je met en tegen elkaar. Een goede break tijdens de serieuze vergaderingen, waardoor je daarna weer gemotiveerd aan de slag gaat!