Deze puntpaprika’s gevuld met rundergehakt, mais en geitenkaas moet je geprobeerd hebben! Een makkelijk en tevens gezond ovenrecept dat je in een handomdraai bereid hebt. Deze kun je in de zomer ook eenvoudig maken op de BBQ.
Ingrediënten
- 3 puntpaprika's
- 300 gram rundergehakt
- 1 klein blikje mais
- 125 gram honing geitenkaas
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- Snuf paprikapoeder
- Peper en zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snipper de ui en maak de knoflook fijn. De de ui, de knoflook en de mais in een pan met olie en plaats deze op het vuur.
- Voeg vervolgens het rundergehakt toe samen met de paprikapoeder en bak rul.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de puntpaprika’s in de lengte door midden en vul deze met het gehaktmengsel.
- Verdeel de geitenkaas over de gevulde puntpaprika’s en plaats deze 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Maak het eventueel extra lekker door wat honing te verdelen over de gevulde puntpaprika’s. Doe dit wanneer ze uit de oven komen, dan smelt de honing heerlijk weg.