fbpx

Ben je op zoek naar een leuk uitje en wil je het Vechtdal op een unieke manier ontdekken?

Dan is een kanotocht over de Vecht de perfecte manier om meer te leren over de omgeving en dichterbij onze Hooglanders te komen. We vertellen je graag meer over het leven op het platteland en het leven van onze Hooglanders.

VANAF 1 APRIL IS RESERVEREN WEER MOGELIJK

Kano huren

Kom je gezellig kanovaren? Ontdek op eigen gelegenheid de mooie natuur van het Vechtdal. Kies voor twee uurtjes heen en weer kanoën of ga de hele dag met de kano op pad. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om aan te leggen en aan wal te gaan. Ideaal om even uit te rusten of heerlijk te picknicken. Een frisse duik nemen? Geen probleem. De Vecht is prima water om een stukje te zwemmen. Kanovaren is een actief uitje op het water waarbij teamwork van belang is. Perfect voor een gezellige familiedag, vriendenuitje, teamuitje of bedrijfsuitje.

(per blokken van 2 uur) Prijs: € 15,00 per kano        

Aantal personen:
min. 2 personen max. 20 personen

Aantal personen in de kano:
2 volwassenen en 2 kinderen

Duur:
2 uur

Aanvang:
10:00/12:00/14:00/16:00 eventueel 18:00 uur

Inclusief:
Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar.

Optioneel:
Mountainbike

Unieke kanosafari langs de Schotse Hooglanders

Gaat u mee op avontuur? Bij aankomst krijgt u koffie/thee en wat lekkers en wordt u verteld wat u te wachten staat. Als groep vertrekken jullie met de kano langs een mooie route door de Vecht en komen jullie aan bij een eiland waar onze oerrunderen het hele jaar het terrein bewaken. Samen lopen we door de natuur en krijgen jullie alles te horen hoe de dieren leven in dit prachtige gebied. Ook zal hier wat te drinken zijn. Kanovaren is een actief uitje op het water waarbij teamwork van belang is. Perfect voor een gezellige familiedag, vriendenuitje, teamuitje of bedrijfsuitje

Prijs: € 15,00 per persoon

Prijs: € 5.00 t/m 12 jaar

Aantal personen:
min. 8 personen max. 20 personen

Duur:
ca. 3 uur

Aanvang:
In overleg (Dinsdagmiddag, woensdagmiddag, vrijdagmiddag)

Inclusief:
Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar.

Optioneel:
Elektrische chopper, BBQ

Kano Chopper Experience

Ervaar het Chopper outdoor leven en ontdek de Schotse Hooglanders tijdens deze unieke expeditie! Ga mee op Hooglanders Expeditie door het Vechtdal. Eerst cruisen op een Vechtdal Chopper en onderweg een kano in stappen op zoek naar Schotse Hooglanders. Een hele unieke ervaring die deze expeditie wel heel bijzonder maakt. Meer weten van deze unieke ervaring? Lees hier meer over het arrangement! 

Prijs:
€ 47,50 per persoon

Aantal personen:
min. 10 personen

Duur:
+/- 5,5 uur

Aanvang:
in overleg

Inclusief:
Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Chopper tour met GPS route, kanotocht met Hooglanders Expeditie, kopje koffie/thee met koek onderweg.

Boek je eigen kanotocht

Kom je gezellig langs? Dan kun je je auto kwijt op onze parkeerplaats. Vervolgens kun je je bij onze boerderijwinkel melden en betalen, daarna is het nog 300 meter lopen tot de opstapplaats voor het kano arrangement.

Shoppen