Vechtdal Hooglanders:  uw ruime camperplaats dicht bij de Vecht

Boek nu HET plekje voor uw camper bij de Vecht: rust, ruimte (125 m2), natuur en gratis WiFi| Vechtdal Hooglanders, Beerze (Overijssel) | 0523 – 882 927

Mooie, ruime camperplaatsen met modern comfort:

Kom ook slapen bij Vechtdal Hooglanders!

 

Stel je eens voor: wakker worden op het platteland tussen de natuur. De vogeltjes zingen al, en in de verte hoor je het geloei van een slaperige Schotse Hooglander… Klinkt goed he? Dan hebben we fijn nieuws voor je.

Vanaf mei 2022 kun je met je camper bij Vechtdal Hooglanders terecht om gezellig bij ons te overnachten op ons erf. Dat betekent niet alleen rust en natuur, maar ook veel modern comfort:

  • Bij aankomst hoeft u zich niet te melden.
  • Aankomsttijd na 14:00 uur – Vertrektijd vóór 12:00 uur
  • De prijs per overnachting is €18,20 incl. btw. 
  • Caravans en campers zijn gescheiden van elkaar en hebben ieder hun eigen veld
Plek 1 t/m 10 Plek 11 t/m 14
Gratis WiFi (Vanaf 03-06-2022) Gratis WiFi (Vanaf 03-06-2022)
Toiletten en douches zijn gratis Toiletten en douches zijn gratis
Elektriciteit 16A Watertap punt
Water en rioolaansluiting Chemische toilet
Chemische toilet Camperservicestation
Camperservicestation Boerderijwinkel
Boerderijwinkel BBQ-arrangementen
BBQ-arrangementen

Met 125 m2 per camperplaats biedt Vechtdal Hooglanders letterlijk en figuurlijk alle ruimte aan jouw vakantieplezier. Camperplaatsen 1 t/m 10 beschikken over 16A elektriciteit, een water en rioolaansluiting. Camperplaatsen 11 t/m 14 zijn geschikt voor zelfvoorzienende campers en hebben deze faciliteiten niet. Daar staat uiteraard ook een ander tarief tegenover. Over de gehele camping kan er gebruik gemaakt worden van Wifi.

Je hebt dus veel privacy in en rondom je camper. Maar als je wilt kun je natuurlijk ook gezellig kletsen met de andere gasten op het erf. Of maak kennis met die heel bijzondere ándere buren: onze imposante maar o zo vriendelijke melkkoeien.

Er valt van alles te beleven op en rond ons erf. Onze boerderij is dan ook fantastisch gelegen: dicht bij de Vecht, met fietsafstand dicht bij de mooie plaatsen Ommen en Hardenberg, Almelo en Zwolle op rij-afstand. En je kunt zó de grens met Duitsland overhoppen voor wat internationale allure aan je vakantie. Lees onze blog voor meer inspiratie.

Reserveer hier voor jouw mooiste overnachtingsplekje vlakbij de Vecht! Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!